HOE WORDT UW SPORTKLEDING GEMAAKT?

Home / Hoe wordt uw sportkleding gemaakt?

Hoe uw sportkleding wordt gemaakt? Nou, alle sportkleding maken wij volledig met de hand. Van het ontwerpen van het design, tot de laatste kwaliteitscontrole van uw teamkleding.

Eerst schetsen wij het design van de sportkleding, om een beeld te kunnen geven van het eindresultaat. Het ontwerp schetsen gebeurt volledig naar wens met eventueel gebruik van verschillende logo’s van bijvoorbeeld uw sponsoren of bedrijf. Wij gebruiken uitsluitend logo’s in EPS of AI formaat. Vervolgens snijden wij alle delen van het kledingstuk op maat, om zo het gewenste design op de kledingstukken te drukken.

Doordat wij alle delen los van elkaar snijden en bedrukken, kan er per stuk worden (na)besteld zonder meerprijs. Ook is het hierdoor mogelijk om alle kledingstukken op de specifieke maat van de klant te maken. Het bedrukken van de delen gebeurt met behulp van een machine die onder hoge temperatuur en druk de inkt van de papieren in de stof drukt. Dit zorgt ervoor dat de kleuren en de logo’s niet vervagen na verloop van tijd, zodat de kleding er blijvend goed uit ziet.

Na het snijden en bedrukken van de delen van het kledingstuk, stikken onze Zeeuwse coupeuses alle delen in elkaar tot ÊÊn geheel. Deze zorgen ervoor dat alle delen van het betreffende kledingstuk op de juiste plaats komen. Als alle delen in elkaar gestikt zijn tot ÊÊn geheel komen deze weer terug naar onze werkplaats om nog een keer te controleren. Na de controle van de kleding verpakken wij alle kledingstukken op naam, klaar voor gebruik!

Op de video hieronder is te zien hoe wij uw sportkleding maken!

Hoe Reysport uw sportkleding maakt, stap voor stap:

  1. Eerst snijden wij de patronen uit, indien mogelijk op de specifieke maatvoering van de klant.
  2. Vervolgens bedrukken wij alle patronen met uw ontwerp en logo’s.
  3. Onze Zeeuwse thuisnaaisters maken er passende sportkleding van.
  4. Alle kledingstukken worden nog een keer gecontroleerd.
  5. Uw kleding is klaar voor gebruik!
Sportkleding per stuk. Sportkleding op maat. Wielerkleding eigen ontwerp. Wielerkleding bestellen. Wielerkleding maken.