Ga naar de inhoud

Reysport

HOE WORDT UW SPORTKLEDING GEMAAKT?

Home / Hoe wordt uw sportkleding gemaakt?

Hoe uw sportkleding wordt gemaakt? Nou, alle sportkleding maken wij volledig met de hand. Van het ontwerpen van het design, tot de laatste kwaliteitscontrole van uw teamkleding.

Eerst schetsen wij het design van de sportkleding, om een beeld te kunnen geven van het eindresultaat. Het ontwerp schetsen gebeurt volledig naar wens met eventueel gebruik van verschillende logo’s van bijvoorbeeld uw sponsoren of bedrijf. Wij gebruiken uitsluitend logo’s in EPS of AI formaat. Vervolgens snijden wij alle delen van het kledingstuk op maat, om zo het gewenste design op de kledingstukken te drukken.

Doordat wij alle delen los van elkaar snijden en bedrukken, kan er per stuk worden (na)besteld zonder meerprijs. Ook is het hierdoor mogelijk om alle kledingstukken op de specifieke maat van de klant te maken. Het bedrukken van de delen gebeurt met behulp van een machine die onder hoge temperatuur en druk de inkt van de papieren in de stof drukt. Dit zorgt ervoor dat de kleuren en de logo’s niet vervagen na verloop van tijd, zodat de kleding er blijvend goed uit ziet.

Na het snijden en bedrukken van de delen van het kledingstuk, stikken onze Zeeuwse coupeuses alle delen in elkaar tot één geheel. Deze zorgen ervoor dat alle delen van het betreffende kledingstuk op de juiste plaats komen. Als alle delen in elkaar gestikt zijn tot één geheel komen deze weer terug naar onze werkplaats om nog een keer te controleren. Na de controle van de kleding verpakken wij alle kledingstukken op naam, klaar voor gebruik!

Op de video hieronder is te zien hoe wij uw sportkleding maken!

Hoe Reysport uw sportkleding maakt, stap voor stap:

  1. Eerst snijden wij de witte, ongesublimeerde stof aan de hand van onze patronen uit, indien mogelijk op de specifieke maatvoering van de klant.
  2. Vervolgens sublimeren wij alle losse patronen apart met uw eigen ontwerp en bedrijfs- of clublogo.
  3. Daarna verzamelen en verpakken wij alle losse patronen van het kledingstuk. Klaar om naar de thuisnaaisters te worden gebracht.
  4. Onze Zeeuwse thuisnaaisters maken van alle losse delen het volledige kledingstuk. Iedere naaister maakt het betreffende kledingstuk volledig zelf met de had.
  5. Nadat de kledingstukken zijn gemaakt, controleren wij deze nog een keer op de kwaliteit.
  6. Uw kleding is klaar voor gebruik! Wij kunnen de kleding versturen of U kunt het ophalen in de werkplaats.
Sportkleding per stuk. Sportkleding op maat. Wielerkleding eigen ontwerp. Wielerkleding bestellen. Wielerkleding maken.