Ga naar de inhoud

Reysport

SPORTKLEDING ONTWERPEN

Home / Ontwerpen

Sportkleding ontwerpen is soms lastig, maar gelukkig kunnen wij dit ook voor u doen!

Soms weet je al precies hoe het nieuwe ontwerp voor je sportclub of bedrijfstenue eruit moet zien, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het maken van een ontwerp erg lastig. Daarmee kunnen wij helpen!

Wij kunnen met behulp van uw logo´s en (huis)kleuren diverse designs maken. Deze ontwerpen dienen ter illustratie en zijn daarmee dus niet het precieze eindresultaat. De plaatsing van de logo´s en dergelijke wordt uitgewerkt op templates van onze drukvellen. Deze dienen altijd eerst te worden goedgekeurd door de klant. Wij maken alleen gebruik van logo´s in .EPS of .AI formaat. Dit vanwege de hoge resolutie die wij nodig hebben om zo uw sportkleding er zo mooi mogelijk uit te laten zien. De illustratie hieronder laat het verschil tussen .EPS en .AI logo´s zien ten opzichte van reguliere formaten zoals .JPG en .PNG:

Ontwerpen. Sportkleding ontwerpen. Wielerkleding ontwerpen.

Door het gebruik van deze formaten kunnen wij een mooi, sprekend design voor u maken. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunt u deze bij ons indienen met de bijbehorende logo´s en kleurcodes (Pantone). Ook kunnen wij een ontwerp voor u maken. Daarvoor rekenen wij ontwerpkosten. Deze bedragen €125,-, welke komen te vervallen wanneer er een definitieve order wordt geplaatst. Vrijwel alle ontwerpen en kleuren zijn bij ons mogelijk. Wel zullen wij altijd eerst, om teleurstellingen te voorkomen, het ontwerp met u overleggen. Dit omdat sommige design elementen of kleuren soms niet goed of mooi uitkomen op het eindproduct. Wilt u zelf een ontwerp maken, maar heeft u geen eigen template voor sportkleding? Dan kunt u bij ons een template aanvragen door contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon of e-mail. Ook kan dit via onze sociale media accounts, Facebook en Instagram.

Cycling kit. cycling design. fietskleding ontwerp. eigen fietskleding ontwerpen. Cycling kits.