Ga naar de inhoud

Reysport

OVER REYSPORT

Home / Over Reysport

Reysport Sportswear is een familiebedrijf in Wolphaartsdijk. Al sinds 1982 kunt u bij ons terecht voor al uw sportkleding met uw eigen ontwerp.

Reysport Sportswear is opgericht in 1982, toen nog onder de naam G.R. Sportswear. Rond het jaar 2000 is de naam Reysport Sportswear ontstaan en in 2005 is het bedrijf voortgezet van vader op zoon. Al sinds 1982 leveren wij passende, gepersonaliseerde sportkleding. Alle kledingstukken kunnen per stuk en met een eigen ontwerp worden besteld. Voor het maken van een ontwerp rekenen wij ontwerpkosten. Deze komen te vervallen wanneer de definitieve order is geplaatst. Op onze Italiaanse/Spaanse stoffen sublimeren wij uw teksten, logo’s en kleuren die gegarandeerd kleurecht blijven, zodat uw sportkleding er mooi uit blijft zien. Wij hebben geen kleine lettertjes, zodat u niet voor verborgen kosten komt te staan.  

Wij leveren een scherpe offerte die zeer concurrerend is, zeker vanwege de nabestellingen vanaf 1 stuk, aanpassingen en onze service. Alle werkzaamheden vinden in Zeeland plaats. Daarom kunnen wij uw sportkleding per stuk leveren en op maat maken. Het ontwerpen, het op maat snijden en het sublimeren gebeurt in onze werkplaats. Onze Zeeuwse naaisters maken er passende sportkleding van. Op de pagina “Hoe wordt uw sportkleding gemaakt?”, is te zien hoe wij uw sportkleding stap voor stap maken. 

Naast onze standaard maatvoering, kunnen wij ook de kleding aanpassen op de maatvoering van de klant. De aanpassingen zijn zonder extra kosten. De mouw of de broekspijp iets korter of langer bijvoorbeeld is dus geen probleem. Ook lenen wij pas-kleding uit, om zo te zorgen dat alles goed past. Daarbij is de mogelijkheid om ook persoonlijk op locatie een pas-sessie te organiseren.  

U kunt altijd op afspraak langskomen in onze werkplaats. Wij zijn aanwezig van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Om direct contact met ons op te nemen, kunt u bellen naar 0113-581979 of het onderstaande formulier invullen. 

    Volg ons ook op Facebook en Instagram!

    Reysport is gevestigd aan de Sportweg in Wolphaartsdijk. Wolphaartsdijk ligt circa 15 minuten met de auto van Goes.

    Reysport wielerkleding eigen ontwerp. Wielerkleding bestellen kleine aantallen. Wielerkleding voor evenementen. Wielerkleding bedrijven. Wielerkleding club