Ga naar de inhoud

Reysport

SPORTKLEDING ONTWERPEN EN BEDRUKKEN

Home / Sportkleding

UW EIGEN SPORTKLEDING ONTWERPEN EN BEDRUKKEN BIJ REYSPORT!

Om goed te presteren en tegelijk comfortabel te zijn tijdens het sporten, is passende kleding erg belangrijk. Maar het is natuurlijk wel zo leuk als dit extra reclame geeft voor uw club of uw bedrijf. Daarom wilt u graag uw eigen, passende sportkleding met uw eigen ontwerp en logo’s. Reysport Sportswear maakt daarom veel verschillende soorten sportkleding. Van kleine accessoires, zoals mutsen of sokken tot volledige tijdrit-, triathlon- of schaatspakken. Al deze kledingstukken worden met de hand gemaakt in Zeeland. Dit zorgt ervoor dat wij per stuk kunnen leveren en dat het aanpassen van de maatvoering mogelijk is. Een mouw van een shirt verkorten of verlengen bijvoorbeeld is dus geen probleem. Daarom is de kleding van Reysport uniek ten opzichte van reguliere kleding.

Om uw eigen sportkleding te bestellen, kunt u mailen naar info@reysport.nl. Wij bieden u dan een passende offerte aan en maken eventueel een afspraak om de details, zoals de keuze uit onze stoffen, verder uit te werken. Kies hieronder de bijbehorende kleding voor uw sport.

Andere sportkleding ontwerpen en bedrukken

Wij maken ook andere sportkleding, zoals bijvoorbeeld zwem-, triathlon- en motorcrosskleding, maar ook andere clubkleding. Ook deze kleding wordt met de hand in Zeeland gemaakt en dus ook per stuk te leveren. Voor elke sport kunnen wij bijpassende stoffen leveren. Het is bij ons ook mogelijk om op aanvraag speciale kleding te ontwerpen. Naast al onze sportkleding, leveren wij ook bijpassende promotiekleding. Deze kleding zorgt ervoor dat u er niet alleen zowel voor als na de wedstrijd gesoigneerd uitziet, maar ook in uw vrije tijd. Onze promotiekleding kan worden geleverd in diverse kleuren, ontwerpen en eventueel met uw eigen logo’s. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail, via sociale media of gewoon op afspraak in onze werkplaats.