Ga naar de inhoud

Reysport

VOETBALKLEDING PER STUK

Home / Voetbalkleding

REYSPORT SPORTSWEAR, OOK VOOR AL UW VOETBALKLEDING PER STUK!

Doordat wij, net zoals onze fietskleding, al sinds lange tijd voetbalkleding produceren, is ons assortiment en onze ervaring hierin groot. Daarom hebben wij voor elk type voetballer, zowel de recreative als de competative voetballer, passende kleding. Vanwege het gebruik van verschillende hoogwaardige stoffen en snits, is onze kleding van hoge kwaliteit. Ook blijven wij continu ons assortiment verbreden en verbeteren. Wij streven er namelijk naar u de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het voetballen.

Daarnaast wordt ook alle voetbalkleding met de hand in Zeeland gemaakt, van voetbalshirt tot vrijetijdsjack. Daardoor kunnen wij onze kleding per stuk leveren en op maat maken, mocht dat nodig zijn. Daarom is onze voetbalkleding uniek en ook erg aantrekkelijk voor bedrijven, clubs en verenigingen. Doordat wij in staat zijn per stuk te leveren, hoeft u geen voorraad aan te houden binnen uw organisatie. Ook zit u niet vast aan een minimale afname van een bepaalde maat. Hierin zijn wij dus erg flexibel.

Stoffen en bedrukking

Ons assortiment in stoffen is erg breed, voor ieder dus wat wils. Onze stoffen komen voornamelijk uit Italië, maar ook uit Spanje. Al onze stoffen zijn elastisch en specifiek voor het voetballen, maar er zit wel variatie in. Zo hebben wij erg rekbare, dunne stoffen als minder rekbare, stevigere stoffen. De stoffen worden door ons nauwkeurig uitgezocht en vervolgens getest. Daardoor zijn onze materialen erg duurzaam en kunnen wij u de beste kwaliteit leveren. Zo zorgen wij ervoor dat u niet alleen optimaal kunt presteren, maar ook met plezier en comfort schaatst.

De bedrukking van onze kleding vindt, net zoals het snijden van de patronen, plaats in Wolphaartsdijk. Allereerst snijden wij alle patronen op maat. Vervolgens sublimeren wij al uw logo’s en teksten onder hoge druk en temperatuur in de vezel van de stof. Daardoor zijn de logo’s en teksten niet van uw kleding te krijgen. Ook blijven onze kleuren hierdoor kleur-echt bij regulier gebruik. Op de pagina ‘Wasvoorschriften‘ leest u niet alleen hoe u uw kleding moet wassen, maar ook hoe u de kleding goed houdt. Daarna worden alle losse delen van de kleding in elkaar gestikt door onze thuisnaaisters. Uiteindelijk komen de kledingstukken terug naar onze werkplaats voor een laatste kwaliteitscontrole. Op de pagina ‘Hoe wordt uw sportkleding gemaakt‘ staat naast een beschrijving, ook een video over ons productieproces.

Assortiment voetbalkleding per stuk

Ons assortiment voetbalkleding bestaat niet alleen uit voetbalshirts en voetbalbroeken, maar ook uit trainingspakken en dergelijke. Daarnaast leveren wij ook voetbalsokken en voetbalshirts met lange mouwen. Zelfs bedrukte petjes en bidons, maar ook tassen kunnen wij leveren om zo uw outfit nog completer te maken. Heeft u toch nog een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Hiernaast zijn wij ook te bereiken via Facebook en Instagram.