Ga naar de inhoud

Reysport

WASVOORSCHRIFTEN SPORTKLEDING

Home / Wasvoorschriften

Het op de juiste manier wassen van uw sportkleding is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de duurzaamheid! Wij raden u daarom aan te allen tijde de voorgeschreven wasvoorschriften voor sportkleding te gebruiken.

Hoe moet je op de juiste manier sportkleding wassen? Met onze voorgeschreven wasvoorschriften zorgt u ervoor dat uw sportkleding mooi blijft en lang meegaat! Onze wasvoorschriften bestaan uit 9 belangrijke instructies voor een goed behoud van uw sportkleding:

  1. Alle sportkleding direct uit de verpakking halen bij ontvangst.
  2. Wassen voor gebruik.
  3. Binnenste buiten wassen met een gesloten rits.
  4. Apart wassen of wassen in een waszak.
  5. Wassen in de handwas (30 graden Celsius).
  6. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel.
  7. Hangend drogen, dus niet in de droogtrommel, uitwringen of strijken.
  8. Contact met ruwe materialen, zoals klittenband vermijden.
  9. Vermijd ook zonnebrand of massageolie op de delen waar siliconen zijn gebruikt.
Sportkleding wassen. Wielerkleding wassen. Fietskleding wassen. Fietskleding bestellen. Wasvoorschriften fietskleding

Om de levensduur van uw sportkleding te verlengen is het op de juiste manier wassen erg belangrijk. De elastische materialen zijn niet bestand tegen wasverzachters en/of bleekmiddel. Ook kunnen de siliconen delen van uw sportkleding slecht reageren op het gebruik van zonnebrand of massageolie. Het verkeerd wassen van sportkleding kan niet alleen vervaging van de kleuren en logo’s opleveren, maar ook slijtage of zelfs beschadiging! Zorg er daarom voor dat u bij gebruik van de sportkleding ALTIJD de voorgeschreven was instructies volgt. Dit kan teleurstellingen en schade voorkomen. Het op de juiste manier wassen helpt dus erg mee met het verlengen van de levensduur van uw kleding. Zo heeft u langer plezier en gemak van uw kleding.

Reysport Sportswear staat niet garant voor het gebruik van wasverzachters of bleekmiddel. Het niet naleven van onze wasvoorschriften op uw sportkleding valt niet onder de garantie en schade hierdoor zal dan ook niet worden vergoedt. Heeft u toch nog vragen over de was methode van uw kleding? Neem dan contact met ons op via 0113-581979 of info@reysport.nl. U kunt ons ook via sociale media bereiken. Stuur dan een persoonlijk bericht naar ons account op Facebook of Instagram.