Ga naar de inhoud

Reysport

WIELERKLEDING, PER STUK EN OP MAAT!

Home / Wielerkleding

REYSPORT MAAKT UW WIELERKLEDING PER STUK, MAAR OOK OP MAAT!

Doordat wij al sinds lange tijd voornamelijk fietskleding produceren, is ons assortiment en onze ervaring hierin groot. Daarom hebben wij voor elke renner en voor elke omstandigheid passende kleding. Vanwege het gebruik van verschillende hoogwaardige stoffen en zemen, is onze fietskleding van hoge kwaliteit. Ook blijven wij continu ons assortiment verbreden en verbeteren. Wij streven er namelijk naar u de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het fietsen.

Daarnaast wordt alle wielerkleding met de hand in Zeeland gemaakt, van fietsshirt tot aerosok. Daardoor kunnen wij onze kleding per 1 stuk leveren en op maat maken, mocht dat nodig zijn. Daarom is onze fietskleding uniek en ook erg aantrekkelijk voor bedrijven, clubs en verenigingen. Voor de particulier leveren wij onze standaard RS cyclewear. Zie hiervoor onze webshop. Doordat wij in staat zijn per stuk te leveren, hoeft u geen voorraad aan te houden binnen uw organisatie. Ook zit u niet vast aan een minimale afname van een bepaalde maat. Hierin zijn wij dus erg flexibel.

Stoffen, zemen en opdruk

Ons assortiment in stoffen en zemen is erg breed, voor ieder dus wat wils. Onze stoffen komen voornamelijk uit Italiƫ, maar ook uit Spanje. Al onze stoffen zijn elastisch, maar er zit wel variatie in. Zo hebben wij erg rekbare, dunne stoffen als minder rekbare, stevigere stoffen. Net als onze stoffen, komen ook onze zemen uit Italiƫ. Wij gebruiken alleen zemen met een hoge densiteit, zodat eventuele pijn tijdens het fietsen sterk verminderd. De stoffen en zemen worden door ons nauwkeurig uitgezocht en vervolgens getest. Daardoor zijn onze materialen erg duurzaam en kunnen wij u de beste kwaliteit leveren. Zo zorgen wij ervoor dat u niet alleen optimaal kunt presteren, maar ook met plezier en comfort op de fiets zit.

De bedrukking van onze wielerkleding vindt, net zoals het snijden van de patronen, plaats in Wolphaartsdijk. Allereerst worden alle patronen op maat gesneden. Vervolgens worden al uw logo’s en teksten onder hoge druk en temperatuur in de vezel van de stof gesublimeerd. Daardoor zijn de logo’s en teksten niet van uw kleding te krijgen. Ook blijven onze kleuren hierdoor kleur-echt bij regulier gebruik. Op de pagina ‘Wasvoorschriften‘ leest u niet alleen hoe u uw kleding moet wassen, maar ook hoe u de kleding goed houdt. Daarna worden alle losse delen van de kleding in elkaar gestikt door onze thuisnaaisters. Uiteindelijk komen de kledingstukken terug naar onze werkplaats voor een laatste kwaliteitscontrole. Op de pagina ‘Hoe wordt uw sportkleding gemaakt‘ staat naast een beschrijving, ook een video over ons productieproces.

Assortiment

Ons assortiment wielerkleding bestaat niet alleen uit wielershirts en wielerbroeken, maar ook uit jacks voor de winter en het voor- en najaar. Daarnaast leveren wij ook regenkleding, bijpassende sokken en handschoenen. Zelfs bedrukte koerspetjes en bidons, maar ook tassen kunnen wij leveren om zo uw wieleroutfit nog completer te maken. Heeft u toch nog een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail.

Bekijk hieronder ons assortiment wielerkleding per 1 stuk en op maat:

Wielerkleding per stuk en op maat. Wielershirt per stuk. Wielershirt bedrukken. Wielershirt ontwerpen. Fietsshirt kleine oplage. Fietsshirt eigen design. Wielerkleding ontwerpen
ELITE Wielershirt
Wielerkleding per stuk. fietskleding kleine aantallen. fietskleding kleine clubs. Raceshirt bedrukken. Bioracer. Vermarc. Assos. Castelli. Agu. Wielerkleding. Fietsshirts bedrukken
SLIM-FIT Wielershirt
Wielerkleding kleine aantallen. Wielerkleding per stuk. Wielrenkleding kleine oplage. Fietskleding ontwerpen. Fietskleding kleine oplage. Fietskleding eigen design. Professionele fietskleding.
PRO Wielershirt
Wielerkleding kleine aantallen. Wielerkleding per stuk. Wielerkleding voor kleine clubs. Clubkleding bestellen. Wielershirts bestellen. Wielerkleding voor clubs. Fietskleding voor clubs
RACE Wielershirt
Wielerbroek, bib short, bibs, goede zeem,
Elite Wielerbroek
Wielerbroek goed zeem. Fietsbroek goed zeem. Bib shorts goed zeem. Bib shorts eigen ontwerp. Fietsbroek bestellen
PRO Wielerbroek
Fietsshort goed zeem. Bibshort hoge kwaliteit. Wielerbroek eigen ontwerp.
RACE Wielerbroek
Lange wielerbroek. Fietsbroek winter. Collant. Lange broek fietsen
SR Winter Collant
Fietsjas. Fietskleding eigen ontwerp. Fietkleding kleine oplage. Wielerkleding winter
SR Elite Wielerjack
Wielerjack goed passend. Warm wielerjack. Wielerkleding winter
SLIM-FIT Wielerjack
Fietskleding ontwerpen. Fietskleding laten maken. Fietsjas op maat.
LC Trainingsjack
Regenkleding wielrennen. Wielerkleding regen. Regen fietskleding.
Regenjack
Windstopper fietsen. Fietskleding winddicht. Bodystopper eigen ontwerp. Fietskleding eigen design
Windstopper
Winterjack. Fietskleding winter. Winterkleding wielrennen. Dikke winterjas.
TEK Winterjack

ACCESSOIRES

Wielerkleding per stuk en op maat. Aerosokken eigen design. Aerosok. Aero fietskleding. Aero wielerkleding. Aerodynamische sokken. Aerodynamische wielerkleding
Aerosokken
Wielerkleding per stuk en op maat. Fietssokken eigen ontwerp. fietskleding. Fietssokken hoog.
Fietssokken Katoen
Fietshandschoenen eigen ontwerp. Fietshandschoenen zomer. Fietshandschoenen kort. Aero handschoenen. Wielerhandschoenen
Handschoenen Zomer
Winterhandschoenen fietsen. Fietshandschoenen winter. Wielerhandschoenen lang. Lange handschoenen
Handschoenen Winter
Overschoenen eigen opdruk. Overschoenen eigen ontwerp. Overschoenen fietsen. Overschoenen wielrennen. Overschoenen eigen design
Overschoenen
Bidons. Bidons eigen logo's. Bidon eigen opdruk. Bidon reclame. Bidon eigen logo
Bidons 550ml
Wielerkleding per stuk en op maat. Bedrukbare ondershirt. Ondershirt fietsen. Wieler ondershirt. Wielerkleding ontwerpen.
Ondershirt of Hemd Bedrukbaar
Wielerkleding per stuk en op maat. bedrukbare buffs. buff bedrukken. nekwarmers bedrukken. nekwarmer eigen logo
Buffs
Wielerkleding per 1 stuk en op maat. Skinsuit. Skinsuit team. Aeropak. Aeropakken. Skinsuits op maat. Triatlonkleding. Triatlonpak. Triatlonkleding kleine aantallen.

Ook leveren wij skinsuits in verschillende soorten en maten. Van volledige aero-skinsuits tot water afstotende skinsuits. Zowel met korte als lange mouwen. Natuurlijk leveren wij deze wielerkleding ook per stuk en op maat!

Water-afstotend skinsuit lange mouw