Ga naar de inhoud

Reysport

OOK ZEMEN VAN HOGE KWALITEIT IN UW FIETSBROEK?

Home / Zemen

Reysport Sportswear levert hoge kwaliteit zemen in uw fietsbroek, zodat ook u comfortabel fietst!

Het kiezen van het juiste zeem is erg lastig. Daarom hebben wij zemen voor elk type fietser, zowel voor jong als oud!

Wij vinden comfort op de fiets erg belangrijk. Daarbij hoort dus ook een goed zeem. Alle zemen die wij verkopen, worden eerst door ons zorgvuldig uitgekozen en getest. Ook zorgen wij ervoor dat ons assortiment altijd erg breed is. Daarnaast komen deze allemaal uit Italië. Dat betekent dat elk zeem van een hoge kwaliteit is. Alle zemen die wij gebruiken zijn antibacterieel. Wij zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit zemen in uw wielerbroek krijgt.

Wij nemen onze zemen niet bij één fabrikant af, maar hebben gekozen voor meerdere fabrikanten. In plaats van het assortiment van één zemen-fabrikant te kiezen, zoals andere leveranciers van wielerkleding, kiezen wij voor ons eigen assortiment bestaande uit alleen de beste zemen van verschillende fabrikanten. Zemen worden altijd door een extern bedrijf geproduceerd, niet door de leverancier van wielerkleding. Wanneer je genoeg afneemt, bieden fabrikanten van zemen de mogelijkheid een eigen indruk en design aan de zemen te geven. Daardoor lijkt het alsof bepaalde zemen worden gemaakt door de leverancier zelf. Wij leveren altijd de originele beschrijving van de zeem met de bijbehorende fabrikant bij onze wielerbroeken. Zo kunt u altijd zien waar de zemen vandaan komen. Hieronder is een greep uit ons assortiment weergegeven.

Evolution zeem:

Ons Evolution zeem is momenteel het zeem met de hoogste densiteit in onze collectie. Dit zeem is opgebouwd uit 3 verschillende lagen. Daardoor is de totale dikte van het zeem 12mm. Deze wordt dan ook gecategoriseerd als lange afstands zeem.

Het zeem is niet alleen geschikt voor ritten op de weg, maar ook voor ritten op de mountainbike en/of de cyclocrossfiets. Vanwege de densiteit van 240 kg/m³, zijn tochten van 8 uur of langer geen probleem. Deze zeem is ook te verkrijgen in een bredere versie, voor de stevigere fietser. Dit is ons Evolution Wide model.

Dit zeem is te verkrijgen in zowel een heren als dames model. Het heren zeem is gericht op de mannelijke anatomie en het dames zeem is gericht op de vrouwelijke anatomie.

Gallio zeem:

Het Gallio zeem bestaat uit 2 lagen. De eerste laag van het zeem heeft is 4mm dik. Vervolgens komt de tweede laag. Deze laag is de laag waar de meeste druk op komt. Vandaar dat deze een densiteit heeft van 120 kg/m³. Deze laag is 12mm dik. Daarmee is het zeem goed voor ritten van 6 tot 8 uur. Aan de voorkant is het zeem geperforeerd, voor een goede lucht doorstroming.

Dit zeem is alleen verkrijgbaar in een heren model.

Stamina zeem:

Het Stamina zeem is de eerste upgrade over ons standaard zeem. Net zoals het Gallio zeem, bestaat dit zeem uit 2 lagen. De eerste laag is 3mm dik. De tweede laag is de laag waar de meeste druk op komt, deze is 12mm dik. De densiteit van dit zeem is 120kg/m³, waarmee dit zeem goed is voor ritten van 6 tot 8 uur. Dit zeem is erg goed te vergelijken met ons Cytech zeem.

Dit zeem is te verkrijgen in zowel een heren als dames model. Het heren zeem is gericht op de mannelijke anatomie en het dames zeem is gericht op de vrouwelijke anatomie.

Cytech+ zeem:

Het Cytech+ zeem is de eerste upgrade over ons standaard zeem. Net zoals het Gallio zeem, bestaat dit zeem uit 2 lagen. De eerste laag is 3mm dik. De tweede laag is de laag waar de meeste druk op komt, deze is 12mm dik. De densiteit van dit zeem is 120kg/m³, waarmee dit zeem goed is voor ritten van 6 tot 8 uur.

Dit zeem is alleen verkrijgbaar in een heren model.

Reysport zeem:

Dit is ons standaard zeem. Ook dit zeem bestaat uit 2 lagen, de eerste laag is geperforeerd en 4mm dik. De 2e laag is 11mm dik en heeft een densiteit van 100kg/m³. Dit zeem is goed voor ritten tot 6 uur.

Dit zeem is te verkrijgen in zowel een heren als dames model. Het heren zeem is gericht op de mannelijke anatomie en het dames zeem is gericht op de vrouwelijke anatomie.

Dit zijn de meest verkochte zemen uit ons assortiment, maar wij hebben er natuurlijk nog veel meer! Om te kijken welk zeem het beste bij u past, kunt u altijd een afspraak maken. Dit kan zowel via de telefoon of E-mail. U kunt ons ook bereiken via Instagram of Facebook.